Kortpakke 1

Kortpakken inneholder 12 stk ulike gratulasjonsmotiver. Noen av dem har effektlakk for å få fremhevet detaljer. Alle kortene er doble, leveres med konvolutt og har størrelsen 135×135 mm. Kortene er av god kvalitet og har et godt design.

Oversikt over motivene ligger også vedlagt, slik at en enkelt kan se hva den inneholder. Kortpakken er pakket i cellofanpose.

Ønskes et merke med “Takk for støtten” og med deres logo som kan klistres uten på kortpakkene, ordner vi selvsagt dette. Pris på forespørsel.

KORTutvei rod ballong på rosa
KORTutvei til deg fra meg
HURRA m fotball KORTutvei 12072017
KORTutvei gul bakgrunn med gave
KORTutvei its your birthday
KORTutvei Happy birthday rod pa rosa
KORTutvei bursdagssang
Bilde av petrolium bursdagskort med Happy Birthday
Happy birthday m ballong KORTutvei 12072017
KORTutvei sommerfugel
KORTutvei motivoversikt 1 host 2020
KORTutvei rod ballong på rosa KORTutvei til deg fra meg HURRA m fotball KORTutvei 12072017 KORTutvei gul bakgrunn med gave KORTutvei its your birthday KORTutvei Happy birthday rod pa rosa KORTutvei bursdagssang Bilde av petrolium bursdagskort med Happy Birthday Happy birthday m ballong KORTutvei 12072017 KORTutvei sommerfugel KORTutvei motivoversikt 1 host 2020

Sjekk hvor mye dere kan tjene på dugnaden!

Bruk “utregningskalkulatoren” og se hvor mange kortpakker dere må selge for å nå ønsket inntjening. Dra og juster inn antallet med den orange-knappen og se den beregnede fortjenesten under.

Utregningskalkulatoren tar utgangspunkt i vår anbefalte utsalgspris på kr 250,-.

Innkjøpspris kr 85,- pr. kortpakke og fortjenesten er da kr 165,- eller 294%.

Ta kontakt om det noe vi kan hjelpe med!