HØSTdugnad og nye motiv i kortpakkene

Endelig er både skole og en rekke aktiviteter i gang igjen, og til tross for at det fortsatt er en del begrensinger i hva man kan gjøre, trenger det ikke være til hinder for å planlegge turer eller gjøre aktiviteter.Heller ikke å samle inn til felles sparekonto. Så dersom en dugnad står på planen for ditt idrettslag eller klubb, korps eller om det er skoleklassen som skal på tur, hjelper jeg gjerne til. 

NYE MOTIV! For min del har denne underlige tiden blitt brukt til å se på noen nye design, slikt at kortpakkene kan oppleves litt nye for områder hvor kortpakkene har vært solgt  tidligere. Foruten nye design har også selve kortkvaliteten fått et lite løft – så om ikke lenge kommer det inn nye pakker med enda bedre kvalitet, til samme riktige pris. (Et kort koster kr 18,- inkludert konvolutt)

Kortpakkene har det lille ekstra som gjør at salget går unna. Det rene designet, finishen med matt papir, glansede detaljer, rene klare farger, gulltrykk og formatet utgjør en forskjell. 

Dugnad i disse tider trenger ikke nødvendigvis bety å ringe på hos naboen; salg  via sosiale medier, SMS eller ved å legge en lapp i posten kan være vel så effektivt, og ikke minst smittevennlig. Et tips på veien, uansett hvordan dere utfører dugnaden, er å opprette en felles konto mot Vipps, så skjer betalingen uten kontakt. Hvis dere i tillegg velger å selge både kortpakken med gratulasjonsmotiv og kortpakken med dekorative motiv er potensialet stort for god salgssuksess.

For å imøtekomme alles travle hverdag pakkes og sorteres kortene i hvite papirposer, en til hver deltaker, klare for utdeling til dere som bor i Oslo og Akershus. Poser blir ellers vedlagt med forsendelsen.

PRIS Pr. pakke kr 85,-. Anbefalt utsalgspris kr 220,-. Fortjeneste kr 135,- 

Håper å høre fra deg og dere – fortsatt GOD HØST!

Nina