Et tips for å støtte klubben og laget!

En unormal situasjon preger oss alle. All organisert aktivitet er jo satt på vent.

Vi er mange som venter på klarsignal for å komme i gang igjen – og helst vil vi det skal skje raskest mulig. Vi må imidlertid prioritere og akseptere at vi må fortsette å sette alt på vent i denne nasjonale dugnaden for å stoppe spredningen av smitte ❤️

I mellomtiden kan vi forberede og sikre inntekter til laget og fellesskapet, slik at vi kan fortsette å delta på aktivitetene vi er så glade i, når hverdagen er tilbake igjen.

Dette kan dere gjøre ved å holde en dugnad – en kortpakke-dugnad!

Doruller har vært rimelig populært den siste tiden, men alle kan ikke selge doruller – og i hvert fall ikke med stor hyppighet. Varier derfor tilbudet deres med en kortpakke-dugnad fra KORTutvei. Kort er praktisk å ha liggende, og er dessuten hyggelig å få og gi!

Bestill enkelt via bestillingsskjema eller send en forespørsel om pris for en større klubbdugnad via kontaktskjema på www.kortutvei.no, eller send e-post til nina@kortutvei.no. Ønsker du å ringe, ta kontakt på 900 10 132. 

Hvordan gjennomføre dugnaden for laget?

Ved henvendelse sendes oversiktsbilder over motivene til de to ulike kortpakkene. Dere kan starte dugnaden med en gang ved å dele budskapet gjennom sosiale medier, i tillegg til å ta kontakt med familie og venner. Skal dere ut og selge på dører eller liknende, husk å følge FHIs råd i disse koronatider, og bruk Vipps til innbetaling. Se kortpakkenes motiv her.

Bestill samlet ønsket antall kortpakker, minimum 50 stk. Bland gjerne mellom kortpakke 1 og 2. Innen få dager kommer dugnaden i poser fordelt på antall deltagere levert på dør i Oslo og Akershus, eller via posten. Ved levering via posten blir papirposene vedlagt.

Priser: Innkjøpspris kr 85,-, utsalgspris setter dere selv, den varierer mellom 200,- og 220,-. Jeg tilbyr fri frakt, returrett, 30 dagers betalingsfrist og omgående levering. Eksempel: Ved salg av 10 stk kortpakker tjenere hver deltager kr 1 350,- ved en utsalgspris på kr 220,-.

Hvordan gjennomføre dugnaden for idrettsklubben? 

Ta kontakt slik at vi sammen kan tilpasse hva som er best for dere med tanke på utførelse, informasjon til klubbens medlemmer, materiell og priser. Budskapet er enkelt: “Støtt klubben”. Eksempel: Selger hvert medlem 4 stk kortpakker á kr 200,- , tjener klubben kr 460,- per medlem – NB! ta kontakt for klubbpris! (4 pakker = En pakke til naboen, en til venner, en til besteforelder og en evt. til selv kost. Hvor mange ganger har du ikke måtte haste ut for å kjøpe et kort fra bokhandelen til langt over kortpakkens enkel korts pris?)

Jeg hjelper til med å organisere dugnaden så langt det tar seg gjøre. Ta kontakt for en prøve-kortpakke!

Ta vare på hverandre ❤️

Dugnads-hilsen fra Nina