Vis at du bryr deg – send en tradisjonell julehilsen!

I tiden frem mot jul, er det flere som synes det er ekstra hyggelig å få en personlig hilsen i posten. En digital hilsen forsvinner fort i mailboksen, og blir gjerne litt upersonlig. Vis at du bryr deg ved å være litt analog! 

I år, som i fjor, har KORTutvei fått forespørsler om bedrifts-julekort, og jeg er allerede i full gang med å produsere dette – i tillegg til julekort for dugnadsmakedet generelt. Kanskje dette er noe for din bedrift – eller din avdeling? 

KORTutveis julekort er doble, størrelsen er 135×135 mm og hvite konvolutter følger med. Ønskes et annet design utover de åtte motivene under, et som er mer i tråd med bedriftens profil, løser jeg selvsagt også dette. 

Ta kontakt for et litt annerledes julekort, jeg hjelper gjerne til uansett om det er til en mindre bedrift eller av den større arten. Send en forespørsel om pris og eventuelle ønsker til nina@kortutvei.no

Nina

Bedriftsjulekort levert av KORTutvei
Posted in Jul