Er du bevisst på produktkvalitet og prisen på dugnaden som arrangeres?

Til alle initiativtakere av dugnader, dere gjør en enorm stor jobb for fellesskapet. Uten deres initiativ er det mange som ikke får ta del i minnerike opplevelser!

Det er én tanke jeg stadig vender tilbake vedrørende dugnader. Hvorfor er ikke iniativtakerne mer kvalitetsbevisste, det handler ofte bare om å få inn ønsket sum uansett hva som selges. Hva med å bidra med noe av kvalitet, som i tillegg er nyttig, og som én kan være litt stolt av å selge. 

Er de overprisede dorullene som blir solgt en samvittighetsfull handel for begge parter, og er det noe du kan være stolt av å selge? Hva med spekemat du ikke kjenner opphavet til, eller kortpakker til laber kvalitet og skyhøy pris… På dagens dugnadsmarked virker det som at kvaliteten på produktene ikke er så viktig lenger.

Er du bevisst på det barna eller ungdommene dine selger, følger stolthet i tillegg? Både for deg som forelder og for de små som selger. Ikke selg produkter av dårlig kvalitet som i tillegg er dyre – la naboen og de rett ned i gaten som støtter dere få noe av kvalitet og som er priset slik det bør!

Som en av flere tilbydere av kortpakker, har jeg valgt å designe og produsere kort med et variert godt design og som er av god kvalitet, uten at de er overpriset for verken dere som selger eller for dem som vil støtte ved et kjøp. KORTutvei ønsker å bidra til at vi fortsetter den gode tradisjonen med dugnad – som vi alle kan være stolte av.

Ønsker dere å sammenlikne produkter eller se kortene før det bestemmes hvilken dugnad som skal bli igangsatt, er dere selvsagt velkomne til å ta kontakt. KORTutvei tilbyr fri frakt og retur rett, i tillegg 30 dagers betalingsfrist. Det vil si at dere har rikelig med tid til å få gjennomført dugnaden før produktene betales for. Skulle ikke alt bli solgt kan det resterende bli levert tilbake. Bor du i Oslo-området kommer dugnaden pakket per «deltaker», slik at den enkelt kan deles ut. Veldig greit i en ellers travel hverdag.

For mer informasjon, både om kortpakker generelt, eller om julekort og gavelapper for julen 2019, se kortutvei.no.

Hilsen en stolt, engasjert leverandør!

Nina