VÅR = DUGNAD… og to nye design

Våren er her og det er tid for dugnad!

Skal ditt idrettslag delta på cup i sommer, eller sparer skoleklassen inn til tur – jeg hjelper dere gjerne, og leverer raskt. For å imøtekomme alles travle hverdag pakkes og sorteres dugnaden pr. deltager i hvite papirposer – klare for utdeling til dere som bor i Oslo og Akershus.

Kortpakkene fra KORTutvei har det lille ekstra som gjør at salget går unna. Det rene designet, finishen med matte og glansede detaljer, kartongen samt formatet utgjør en forskjell. Kortene er designet av meg og produsert hos Printing AS.

Velger dere å selge både kortpakkene med gratulasjonsmotiv og den med de dekorative er potensialet stort for god salgssuksess. Kortpakkene med de dekorative motivene er spesielt nyttig nå inn mot konfirmasjonstiden… eller om du trenger et mer universelt kort.

Nytt design i kortpakke 2

To av motivene har endret design – de er med i produksjonen som er ventet i hus den 29. april.

Prøvepakke eller et VÅRTILBUD? Ta kontakt!

Vårlig hilsen fra

Nina