En kort prat med Jesper!

For en liten stund siden tok jeg en kort prat med Jesper. Han var på dugnad for fotballlaget sitt med kortpakker fra KORTutvei. Jesper fortalte at han og kompisene satte i gang med å selge med en gang de fikk kortpakkene, og jobben ble gjort i løpet av kort tid. Han solgte til naboene i gaten og ringte til familiemedlemmer og fikk solgt til dem. De andre hadde også brukt sosiale medier med stor suksess.

Jespers argument for å kjøpe kort fra KORTutvei er at “det er alltid lurt å ha kort liggende hjemme, fordi hvis du plutselig blir invitert i bursdag så har du det liggende i skuffen”. Det er vel ingen som ikke kan si seg enig i det – enten det er bursdag eller en annen sammenkomst du trenger kort til.

Å selge kortpakker er en dugnad absolutt alle kan være med på, noe vi synes at er viktig når en skal samle inn penger via dugnad. Det trengs heller ikke stor lagringsplass eller videre logistikk med bil for henting og levering i etterkant av salget. En enkel og kort utvei på dugnaden, altså.

Se de ulike dugnadspakene her: https://www.kortutvei.no

Tusen takk for praten, Jesper og GOD SOMMER!

Nina / KORTutvei ☀

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *