Høstens dugnadsaktivitet!

Planlegger du dugnadsaktiviteter for høsten? Ring, send e-post eller bruk kontaktskjema og hør hva vi kan tilby!

KORTutveis kortpakker kan du se og lese mer om på kortutvei.no. Vi har lagt vekt på å designe et hyggelig og praktisk produkt som alle hjem kan ha nytte og glede av og som derfor er lettsolgt. Kortpakkene inneholder 12 stk. doble kort og konvolutter av høy kvalitet pakket inn i cellofan.

KORTutvei tilbyr et dugnadsopplegg som sikrer raske inntekter og høy fortjeneste. Bestem selv hvor mange kortpakker dere ønsker å bestille og selge, større volum gir mer fortjeneste og mer overskudd.
Kr 165,- i fortjeneste pr. kortpakke.
Innkjøpspris kr 85,- og veiledende utsalgspris kr 250,- (veil.).

Planlegger du en juledugnad i tillegg, så er vi i full sving med å lage en JULE-pakke som inneholder julekort og gavelapper… eller bare gavelapper om det skulle være mer aktuelt!

Ønsker du å registrer/bestille dugnaden til en gitt dato, løser du dette enkelt ved å skrive inn datoen i bestillingsskjema nederst på vår nettside kortutvei.no, så mottar du din bestilling innen god tid før oppstart. Betaling skjer først 30 dager etter at du har mottatt forsendelsen og dugnaden starter. Ønsker du en prøvepakke – send inn skjema så sender vi mer enn gjerne slik at dere får se kvaliteten.

Visste du at de aller fleste kun bruker noen få aktive timer for å selge rundt 10 stk. kortpakker hver?

 

Dugnadshilsen fra Nina

Du når meg på telefon 900 10 132, e-post nina@www.kortutvei.no eller via chat på siden.

Sommer, kortpakker, dugnadsaktivitet, planlegge, dugnad, kort, KORTutvei
Planlegger du dugnadsaktiviteter for høsten? Bestill allerede i dag! Kort fra kortpakkene til KORTutvei.